DIVERSEN

Schoenenrekken

Voor het opbergen van (werk-)schoenen biedt Aestic schoenenrekken op maat. Het aantal schoenenlagen varieert van 1 tot 9 lagen. De schoenenrekken kunnen geleverd worden als vrijstaand model of geschikt voor wandmontage. De tassenbuizen zijn gemaakt van blank geanodiseerd aluminium en de stalen staanders kunnen uiteraard in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

Paraplurekken

Naast producten als garderobes, banken en kasten levert Aestic ook een aantal aanvullende producten, waaronder deze handige paraplurekken. Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en in iedere gewenste kleur geleverd.

Tassenrekken

Voor het opbergen van o.a. school- en sporttassen biedt Aestic tassenrekken op maat. Het aantal tassenlagen varieert van 1 tot 5 lagen. De tassenrekken kunnen geleverd worden als vrijstaand model of geschikt voor wandmontage. De tassenbuizen zijn gemaakt van blank geanodiseerd aluminium en de stalen staanders kunnen uiteraard in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

Klapzittingen

De toepassingsmogelijkheden voor klapzittingen zijn eindeloos. Ze kunnen gebruikt worden in liften, wachtruimten, doucheruimten, smalle gangen, etc. Aestic heeft modellen met een automatisch veersysteem en een model zonder veersysteem. De zittingen kunnen in massief beukenhout, zwart nappa leer of volkunststof worden geleverd.

Tribunes

Voor de inrichting van sporthallen levert Aestic tribunebanken in diverse maten en uitvoeringen. Zo leveren zij tribunebanken met 2, 3 of 4 zitlagen. Tussen de zitlagen is een loopgedeelte (met antislip) gemaakt. Voor de wat kleinere ruimten heeft Aestic een verrijdbare en kantelbare tribune ontwikkelt. De maatvoering van deze tribune is zo gemaakt, dat de tribune gekanteld kan worden en door een deurkozijn gereden kan worden. Alle tribunes kunnen indien gewenst worden voorzien van een (demontabel) rugstuk.

Duikersgarderoberekken

Naast brandweer garderoberekken levert Aestic ook duikersgarderoberekken voor het opbergen van duikerspakken. De rekken zijn zo vormgegeven dat de pakken op kop worden opgehangen, zodat deze optimaal kunnen drogen

Garderoberekken voor veiligheidsvesten

Naast producten als garderobes, banken en kasten levert Aestic ook een aantal specifieke producten. Speciaal voor de veiligheidsvesten (kogelvrije vesten) heeft Aestic een garderoberek ontwikkeld dat speciaal voor u op maat gemaakt en in iedere gewenste kleur geleverd wordt.