GARDEROBES

Aestica

De Aestica serie kenmerkt zich door het hoedenrek gemaakt van geperforeerd staalplaat. Tevens zijn de garderobes op de hoeken voorzien van afgeronde zwarte kunststof hoekstukken. Door deze combinatie krijgen de garderoberekken in de Aestica garderobelijn een exclusieve uitstraling en zijn hierdoor zeer geschikt voor het inrichten van representatieve garderoberuimten.

Hertog

De Hertog serie onderscheidt zich van alle andere garderobelijnen doordat deze garderobes zijn voorzien van beukenhouten lijsten. De combinatie van staalwerk, aluminium en het blank gelakte beukenhout maakt dat de Hertog serie van een garderoberuimte een vriendelijk en sfeervol vertrek maakt.

Perfect

De Perfect serie dankt zijn succes aan de eenvoudige, strakke en tijdloze vormgeving. Door de rustige uitstraling heeft deze garderobelijn grote toepassingsmogelijkheden voor kantoren, openbare gebouwen, scholen etc.

Quart

De Quart serie onderscheidt zich van de Perfect serie door de ronde hangerbuis. Hierdoor is deze garderobelijn uitermate geschikt voor ruimten waar het gewenst is om met kleerhangers voorzien van ronde haken te werken, zodat er een flexibel garderobesysteem ontstaat.

Garderobestandaards

Naast alle wand- en vrijstaande garderoberekken biedt Aestic ook een groot aantal garderobestandaards. Deze zijn geschikt voor het ophangen van een kleiner aantal jassen. Doordat er diverse uitvoeringen geleverd kunnen worden, heeft Aestic voor ieder kantoor een ontwerp dat past bij de inrichting van de ruimte.

Magneet- en Wandelementen

De Magneet- en Wandelementen van Aestic zijn uitermate geschikt voor kantoorruimten met een beperkte ruimte. De wandelementen hebben een kleine afmeting en kunnen eenvoudig aan de wand bevestigd worden. De magneetelementen kunnen op een stalen wand, kast of deur worden bevestigd. De magneten hebben een rubberen beschermkap waardoor beschadiging van de ondergrond voorkomen wordt.