RONALD McDONALD CENTRE

Aestic Produkten bv is trots dat zij een bijdrage heeft mogen leveren aan dit unieke project in Amsterdam! 

 

Aestic leverde de warmtebanken voor het zwembad. De warmtebanken zijn voorzien van een RVS frame met daarop een volkunststof gebogen zitting. Onder de zitting wordt een warmte-element gemonteerd door de installateur.

Op diverse locaties werden houten lockers geplaatst door Aestic. De lockers zijn precies op maat gemaakt en in de bestaande nissen afgemonteerd. Op de lockers worden diverse voorzieningen getroffen voor de doelgroep.

De rompen zijn uitgevoerd in wit om de meest optimale lichtopbrengst te krijgen voor de visueel gehandicapten. Er werden diverse vakhoogtes aangemaakt om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn/haar waardevolle zaken op te bergen. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan lichamelijk gehandicapten die arm- of beenprotheses niet in een standaard lockervakje op kunnen bergen.

De kleedkamerbanken zijn voorzien van drie zitstroken die zo dicht mogelijk tegen de muur bevestigd worden. Hierdoor is het niet mogelijk dat een gebruiker van de bank achter de bank kan glijden. Ook is er op iedere bank een verlaagde tweede rij met kledinghaken aangebracht. Rolstoelgebruikers kunnen zodoende zelf hun kleding ophangen.

Gezamenlijk met haar toeleveranciers heeft Aestic het mogelijk gemaakt dat het voordeel voor de stichting is opgelopen tot ruim € 40.000,- Hieronder treft u een overzicht van onze toeleveranciers die hun bijdrage hebben geleverd.

Maiburg biedt u een breed en diep assortiment plaatmateriaal, lijmen en schuurmateriaal, met een uitgebalanceerd aanbod van merken en producten die elkaar versterken en aanvullen.

Wiggers Lijstprofielen BV is de specialist en een allround bedrijf in profielommanteling en nabewerking van de profielen.

MCB Nederland B.V. (kortweg MCB), de leverancier van metaal in vele kwaliteiten en uitvoeringen, transporten trailercomponenten en bevestigingsartikelen.

Coates is zo’n 35 jaar actief in poedercoating. Naast veel winkelinrichting, poedercoaten zij producten voor de verwarmingsindustrie, verlichtingsindustrie, kantoorinrichting, schoolinrichting, machinebouw en algehele bouw.